La família argentina de Grisel Díaz, la dona que, segons la investigació policial, va matar el seu company sentimental a Manresa i després es va suïcidar, ja ha iniciat els tràmits per poder repatriar el cadàver al seu país d'origen. Així ho ha confirmat a aquest diari una germana, Reme Díaz.

Des que se li va practicar l'autòpsia, el cadàver de Grisel Díaz es troba al dipòsit de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) de la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Durant els primers dies després del crim, cap persona no va reclamar el cos de la dona, tal com va explicar aquest diari.

Fonts judicials han explicat posteriorment a Regió7 que un familiar de la víctima s'ha posat en contacte amb el Jutjat d'Instrucció número 5 de Manresa, però que el cadàver encara és a l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, pendent dels tràmits de la repatriació i enterrament.

Localitzada per aquest diari, una germana de la dona, Reme Díaz, que viu a la capital argentina, Buenos Aires, ha confirmat que Grisel no tenia cap altre familiar a Catalunya ni a la resta de l´estat espanyol. Segons ha explicat, la família ja ha començat la tramitació dels papers per repatriar el cos, tot i que serà lenta.