Els sis passatgers que transportava ahir a la tarda un autobús urbà de Manresa van tenir un bon ensurt just quan arribaven a la parada final de trajecte, la del barri de la Balconada. El conductor i els viatgers van veure de cop i volta que sortia una fumera de la part de darrere del vehicle. Els ocupants van poder sortir-ne sense problemes un cop l'autobús es va haver aturat a la parada. El foc va acabar cremant completament la part posterior del bus. Cap dels passatgers no va resultar ferit.

L'incendi va tenir lloc poc després d'1/4 de 5 de la tarda i va afectar un autobús de la línia 1 de Manresa, que cobreix la ruta entre el centre i la Balconada. Segons va explicar el gerent de l'empresa concessionària, Francesc Ledesma, el foc es va originar al motor del vehicle "per un problema suposadament elèctric". Segons va explicar, es tracta d'un bus que feia sis anys que estava en servei, amb la qual cosa, va afegir, "estava en plenes condicions per poder circular, ja que aquests autobusos poden funcionar catorze anys", va assegurar Ledesma. El vehicle afectat, va afirmar, havia passat periòdicament totes les revisions.

El conductor del bus va intentar apagar el foc amb un extintor sense èxit, de manera que finalment va ser extingit per dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. Fins a l'indret també s'hi va desplaçar la Policia Local.

Segons Ledesma, el fet que l'incendi es declarés al final de trajecte de la línia no va alterar el funcionament del servei, ja que els passatgers afectats ja havien arribat a la seva destinació i un altre autobús va substituir l'afectat. Segons va afegir el gerent, es tracta del primer incident d'aquestes característiques que pateix en els darrers anys un bus de Manresa.