Cinc persones van resultar ferides lleus entre diumenge a la nit i ahir al matí en quatre accidents de trànsit al Berguedà, el Bages i l'Anoia, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El primer cas va tenir lloc diumenge a 3/4 de 10 del vespre a la carretera entre Navàs i Prats de Lluçanès, a l'altura de Gaià, on van xocar una furgoneta i un turisme. Dues persones van resultar ferides lleus i van ser evacuades a l'hospital comarcal de Berga.

Dues hores després, es va produir un accident a Viver i Serrateix, concretament al camí asfaltat entre Navàs i Sant Joan de les Cots. Un cotxe va sortir de la calçada i el seu conductor, ferit lleu, va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Ahir al matí, un cotxe també va sortir de la calçada a la carretera entre Guardiola de Berguedà i Sant Julià de Cerdanyola. El conductor, un veí de Sant Julià de 46 anys, va resultar ferit lleu i va ser evacuat a l'hospital de Berga.

Finalment, els Bombers també van rebre l'avís d'un accident ahir a 2/4 d'1 del migdia a Igualada, on dos cotxes van col·lidir al carrer de Sant Josep. L'accident va causar un lesionat de caràcter lleu.