La fiscalia demana un any i nou mesos de presó per a un jove acusat d'haver atracat tres nois que van assistir al concert de la darrera Festa Major de Manresa a la zona del Congost, l'agost passat. El judici se celebrarà aquest mes de maig al Jutjat Penal 3 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, van tenir lloc a 2/4 de 7 de la matinada del 29 d'agost passat. L'acusat, Jonathan D. D., de nacionalitat espanyola i sense antecedents penals, i altres joves no identificats van abordar tres nois que havien assistit al concert de festa major del Congost. A un d'ells el van agafar per la força pel braç, mentre els mostraven una navalla. Mentre ho feien, els exigien diners, segons la fiscalia.

Tot i així, els tres nois víctimes van poder desempallegar-se dels seus agressors i van refugiar-se a les dependències de la Policia Local de Manresa. El noi agredit al braç va resultar amb lesions lleus.

La fiscalia acusa Jonathan D. D. d'un delicte de robatori amb violència, amb arma blanca, en grau de temptativa, i li demana la pena d'un any i nou mesos de presó. També vol que pagui una multa de 450 euros i que indemnitzi el jove ferit amb 210 euros.