Els Mossos d'Esquadra van detenir un conductor que circulava en sentit contrari per l'autovia A-2, al Bruc, i que va triplicar la taxa d'alcoholèmia permesa. L'arrestat és un jove de 27 anys, veí de Vilafranca del Penedès i de nacionalitat espanyola.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc el 21 de maig passat, pels volts de les 3 de la matinada. Els Mossos van rebre l'avís de diversos conductors que un turisme circulava en sentit contrari per l'autovia A-2, dins el terme municipal del Bruc.

Pocs minuts després, la patrulla va localitzar i aturar el vehicle al voral de la via i es va veure obli-gada a aturar el trànsit de l'autovia per evitar possibles accidents.

Quan els Mossos van parlar amb el conductor, van detectar que mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, li van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,88 mg d'alcohol per litre d'aire espirat, més del triple del màxim permès (0,25).

Per aquest motiu, el jove va quedar detingut per conduir un vehicle sota la influència de les begudes alcohòliques i per conducció temerària. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada el mateix dia. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.