Els okupes que viuen en els dos blocs conflictius del carrer Escodines tenen diversos antecedents policials, tot i que habitualment han estat detinguts a fora dels habitatges, segons va informar ahir a aquest diari la Policia Local.

Fonts del cos municipal van explicar que, en aquests dos blocs, hi viuen o els freqüenten diverses persones amb antecedents de tot tipus. Alguns d'aquests joves han estat detinguts diverses vegades, si bé en els últims mesos la Policia Local no els ha arrestat cap vegada a l'interior d'aquests edificis, sinó en altres zones de la ciutat, per diversos delictes.

En els últims tres mesos, que segons els veïns ha estat el període de més conflictivitat, la Policia Local ha tingut 14 requeriments per actuar en aquests dos blocs, per avisos dels veïns, sense comptar totes les intervencions que també hi han tingut els Mossos d'Esquadra. A banda d'actuar en aquest sector per requeriment dels veïns, la Policia Local també assegura que ha anat altres vegades a la zona, per fer actuacions de control rutinari, o bé per situar-hi patrulles estàtiques.