L'Audiència de Lleida ha absolt les set persones (sis homes i una dona) acusades de formar part d'una xarxa de prostitució i tràfic de drogues a l'Alt Urgell.

La fiscalia demanava deu anys de presó per a cadascun d'ells per pertinença a grup criminal, tràfic de drogues i prostitució.

Durant el judici, que va tenir lloc del 9 a l'11 d'octubre, la parella que vivia en un habitatge del polígon industrial de Montferrer, conegut com a Club Venus, va dir que hi anaven noies que oferien serveis sexuals voluntàriament i van negar el tràfic de drogues. Els altres acusats van desvincular-se de qualsevol negoci il·lícit que es pogués desenvolupar al local i van afegir que la cocaïna que tenien era per a consum propi.

L'operació policial es va iniciar durant una actuació dels Mossos amb unes ciutadanes brasileres i es va efectuar entrades als domicilis el 2 de setembre del 2015. Malgrat la investigació policial, l'Audiència no ha considerat provades les acusacions i ha absolt tots set acusats. La sentència es pot recórrer al Tribunal Suprem però la fiscalia encara no ha decidit què farà.