Un veí de Sabadell de 33 anys, de nacionalitat espanyola, ha ingressat en presó provisional acusat d'haver robat amb violència un telèfon mòbil a un menor a Abrera, després que els Mossos d'Esquadra el detinguessin.

La investigació, segons ha explicat el cos policial, va començar el 20 d'octubre, quan es va cometre el robatori al davant de l'estació d'Abrera. Un individu es va apropar a la víctima i li va robar el telèfon amb intimidació.

La víctima, acompanyada del seu pare, va reconèixer en fotografies l'autor dels fets. En paral·lel, els investigadors van comprovar les vendes en establiments de segona mà i van constatar que la persona reconeguda per la víctima hauria venut, el mateix dia del robatori, dos telèfons mòbils en un establiment de Martorell. A més a més, un dels dos terminals venuts constava a la base de dades policials com a sostret a Sabadell el 17 d'octubre.

La detenció es va fer gràcies a l'avís d'un agent fora de servei de la Policia Local de Martorell que va veure i reconèixer l'autor dels fets i va avisar els agents dels Mossos. El detingut, amb tres antecedents anteriors per fets similars i amb una ordre de detenció i ingrés a presó en vigor, va quedar entre reixes després de declarar davant del jutge.