Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de la Torre de Claramunt, un home de 30 anys i una dona de 25 anys, acusats d'entrar a robar dues vegades en una casa d'aquesta població anoienca. Els agents els han impuctat dos delictes de robatori amb força a l'interior de domicili i un delicte d'estafa.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tneir lloc entre el 14 de desembre i el 9 de gener. Un veí de la Torre de Claramunt va denunciar que havia patit dos robatoris a casa seva. En les dues ocasions, els lladres van accedir a l'habitatge de la mateixa forma i, un cop a l'interior, li van sostreure joies, eines, un telèfon mòbil i targetes de crèdit.

Uns dies després, la víctima va informar que, entre el 9 i el 15 de gener, havia detectat diverses transferències i extraccions en el seu compte corrent. En total, li havien fet moviments per un import total de 8.500 euros.

Després de diverses indagacions, els investigadors van esbrinar que els lladres dels dos robatoris eren els mateixos i que, a més, també eren els autors de totes les estafes bancàries. Finalment, entre el 12 i 14 de febrer, van localitzar i detenir els dos acusats.