El conductor i únic ocupant d'un turisme va morir ahir, divendres, al matí en un xoc frontal a la carretera N-260 al seu pas pel terme municipal d'Isòvol, a la Cerdanya. L'accident va tenir lloc pocs minuts abans de 2/4 de 10 del matí. La víctima, Antoni Espinosa P., tenia 53 anys i era veí de Berga.

Fonts consultades per aquest diari van explicar que les despulles d'Antoni Espinosa es van traslladar a les instal·lacions de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (Imelec) de Girona. Com que l'accident va tenir lloc en un municpi que administrativament pertany a la província gironina, el cos es va portar fins a aquesta demarcació. A l'Imelec és previst que els metges i forenses li practiquin l'autòpsia al llarg d'aquest dissabte, segons van informar les fonts consultades per aquest diari.

Per causes que encara es desconeixen, el vehicle que conduïa la víctima va topar de manera frontal contra un camió en el punt quilomètric 189 de la N-260. Com a conseqüència de la topada, el conductor del camió va resultar ferit, tot i que de caràcter lleu.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dels bombers i dues ambulàncies del SEM, que no van poder fer res per salvar la vida del conductor.

L'N-260 va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant més de sis hores i es va desviar el trànsit per l'interior de la població.