Regió7 reunirà en una galeria les millors imatges de l´estiu dels lectors

Entre els participants que enviïn fotografies de vacances al diari se sortejaran diferents premis

02.08.2014 | 00:00
Regió7 reunirà en una galeria les millors imatges de l´estiu dels lectors
Regió7 reunirà en una galeria les millors imatges de l´estiu dels lectors

Un estiu més, Regió7 convida els lectors a compartir les seves fotografies d'estiu. Tant si es viatja a l'estranger com si es fan les vacances al Principat, es pot participar de la iniciativa només agafant la càmera, immortalitzant les vacances i fent-nos arribar les instantànies. Totes les fotos es podran veure a la nostra pàgina web (www.regio7.cat) i una selecció de les millors sortiran publicades en l'edició en paper. I, a més, podràs guanyar diferents premis.
Com compartir les fotografies? Si ets usuari registrats a Regió7.cat: accedeix a l'àlbum de fotos de l'estiu fent clic i penja la teva foto directament. Cal recordar que ser usuari de www.regio7.cat és gratuït i permet, entre d'altres coses, comentar notícies, obrir un blog personal o participar en concursos exclusius.
Si no s'és usuari registrat de Regió7.cat es poden enviar les teves fotos a concurs@regio7.cat especificant al correu el nom i cog-noms del fotògraf, la localitat de procedència i una breu descripció de la imatge.
El lector assumeix l'autoria de la foto i Regió7 es reserva el dret de no publicar aquelles que puguin ferir sensibilitats o no es considerin aptes. El lector també accepta que les imatges quedaran publicades a www.regio7.cat, sempre respectant els drets d'autor.
Entre tots els lectors que enviïn les seves fotos de l'estiu a Regió7 se sortejaran guies del camí de Sant Jaume, motxilles bandoleres, planxes de viatge i un lot de DVD dels Pirineus. Els guanyadors es donaran a conèixer al web de les fotos de l'estiu.

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema