Capellades va celebrar, dissabte, a la Societat La Lliga, la primera edició del Capvespre d'Art, que va reunir obres de Francesc Aloy, Lourdes Busquets, Joan Calveras, Toni Chia, Montserrat Garcia Olivé, Ana Maria Gómez, Jordi López Alert, Pili López, Maka, Toni Miquel, Jordi Pons i Verónica Rosado.

Promoguda per la mateixa entitat capelladina i per l'artista Lourdes Busquets, les obres es van distribuir, sobretot, en una de les parets laterals del pati que es troba entre la cafeteria i la sala de l'entitat, a recer d'una filera de moreres, i també en diverses instal·lacions enmig de la pista, i van ser exposades entre les sis de la tarda i les deu de la nit.

Els més petits també van fer la seva aportació artística amb guixos en un mural que va anar prenent forma i colors durant tota la tarda. Fins i tot hi van afegir el seu granet d'art el mateix alcalde, Aleix Auber, i el regidor de Cultura, Àngel Soteras. La vetllada es va completar amb música seleccionada per Maria Delgado i amb la venda de diversos exemplars de la biografia Aventures i Pintures. Josep Costa Solé. Capellades 1913-2013, que repassa tota la seva trajectòria artística. La Societat La Lliga, que ha fet evident els esforços que es duen a terme per obrir l'entitat a tothom, ja està pensant en una segona edició del Capvespre d'Art.