Prop d'una setantena de nens i nenes de la Catalunya Central han participat en l'edició d'enguany dels tallers infantils de Quin Passeig, que se celebren les tardes de cada dimarts de juliol a la terrassa del bar Plaça de Manresa.

Aquesta proposta, dirigida a infants d'entre 3 i 10 anys d'edat, proposa tota mena de tallers gratuïts amb la finalitat d'aportar alternatives d'oci educatiu durant les vacances escolars i, a més, fer-ho al bell mig de la capital del Bages.

Les activitats realitzades durant els tallers d'enguany han estat ben variades, en funció de l'entitat manresana que col·laborava en l'organització de cada taller. Així, els responsables de l'empresa d'animació Món d'Oci van oferir un taller de màgia mentre, per exemple, representants del parc de la Sèquia van mostrar als nens la importància de les llavors ensenyant-los a plantar un gira-sol.

Per la seva banda, membres de la botiga Pintures Sagrada Família van dirigir un taller sobre l'elaboració de figures amb plastilina i amb el material i-Clay. Finalment, l'International Language Academy de Manresa va contribuir amb dos tallers realitzats en anglès.

En el primer d'ells, els nens i nenes van aprendre els noms de diferents tipus de fruites i verdures en llengua anglosaxona mentre que en el segon, celebrat dimarts passat a la tarda, van aprendre el vocabulari relacionat amb la família tot pintant i dibuixant globus de diferents colors.