Versions acústiques de cançons d'èxit tant de grups i cantants catalans com internacionals van ser les protagonistes del segon dels concerts del cicle d'estiu del Canaletes de Manresa, que va tenir lloc aquest passat dijous al vespre al passeig de Pere III de la capital bagenca.

Albert Gàmez & Gerins van ser els encarregats de versionar les cançons en el marc de la segona cita d'aquest cicle musical. Entre els versionats hi havia Queen, Bon Jovi, Deep Purple, Sopa de Cabra, Adrià Puntí, Lluís Llach i Sau, entre d'altres, que van fer les delícies del públic a ritme de rock i pop rock.

La propera cita d'aquest cicle de concerts estiuencs tindrà lloc el proper dijous 20 d'agost a les 8 del vespre, també al Canaletes del passeig de Pere III de Manresa. Anirà a càrrec de Laia Badrenas & Gerins, que oferiran un concert de música negra, amb el bo i millor de la música soul i funk, passant també per èxits de la música pop, amb temes de Jamiroquai, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Beatles i Adèle, entre d'altres.

Aquest cicle de concerts està organitzat per Quin Passeig i Regió7, amb el suport de Sibelius.