Tallers a la biblioteca de l'Ateneu i a Sant Benet de Bages, excursions a la piscina i a la platja; o cursos de karate, de circ, d'expressió o de percussió. Aquestes són algunes de les activitats que ha organitzat Creu Roja a Manresa i que han realitzat aquest estiu més d'un centenar d'infants i adolescents a través dels projectes d'atenció a la infància Casal-Ot, Ludoteca Ludugurus i Joves Nucli Antic (JNA).

El gros de les activitats -adreçades principalment a menors que es troben en situació de vulnerabilitat- s'han dut a terme durant el mes de juliol, però ara, a les acaballes d'agost, es reprendran.

Aquest és el primer estiu que els tres projectes han organitzat activitats comunes per tal d'unir esforços i millorar l'atenció als nens. Una altra de les novetats han estat els tallers a la Biblioteca de l'Ateneu les Bases, que han aconseguit una ocupació màxima; i les colònies de quatre dies de les quals han gaudit els adolescents de JNA. Amb motiu del desè aniversari del projecte, els joves, voluntaris i educadors han anat de colònies a l'alberg els Caus de Mura.

Altres activitats que han realitzat infants i joves aquest estiu sota l'organització de Creu Roja a Manresa han estat el taller per aprendre a fer esferificions a Sant Benet, el taller de samarretes, les excursions a la platja, a la piscina i a la Selva de l'Aventura; i també els tallers de pizzes, de karate, de circ, d'expressió i de percussió.