Nens solsonins practiquen anglès a casa en un intercanvi amb tres noies

Les joves britàniques han valorat sobretot el sol i la qualitat dels aliments autòctons

02.09.2015 | 00:00
Les tres joves britàniques amb dues de les famílies que les van acollir, als jardins de la Cabana d´en Geli

La Jenny, la Chloe i la Jackie, tres noies britàniques d'entre 21 i 23 anys, han viscut una experiència "fantàstica i irrepetible" a Solsona. Han estat convivint dues setmanes a la capital del Solsonès amb tres famílies de la ciutat que els han ofert estada a canvi d'un servei de cangur que té el valor afegit d'aprendre un idioma tan necessari avui com és l'anglès.
"Els resultats en tan sols quinze dies han estat espectaculars i enriquidors, hem après més en dues setmanes que no pas en mesos de classes", reconeix el David, que juntament amb la seva dona, la Merche, i els seus dos fills han tingut a casa la Chloe, una noia escocesa de 23 anys amb qui han establert llaços d'amistat que de ben segur continuaran en el temps. Cervilla explica que "considero que els meus fills han de tenir un bon nivell d'anglès, i quan va sorgir la possibilitat de tenir una noia a casa no m'hi vaig pensar dues vegades". Unes afirmacions que comparteixen les dues famílies més que han participat en aquest singular intercanvi que ha tingut el suport de l'escola d'idiomes Chit-Chat de Solsona. "Ens hem fet amics", diu la parella formada per la Sandra i el Dani, pares també de dos menuts i que han tingut a casa la Jenny, també escocesa i de 22 anys.
Per la seva banda, la Míriam i l'Asier, amb dos nens de 8 i 10 anys, valoren "l'oportunitat que ha suposat per als nostres fills poder practicar l'idioma", en el seu cas amb amb la Jackie, una nord-irlandesa de 21 anys. A més a més, la parella creu que aquesta experiència "també ha servit per conèixer-nos les famílies que hem participat" en aquest singular intercanvi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema