Regió7 ofereix una balança intel·ligent

Lectors i subscriptors podran adquirir l'aparell a partir de dilluns a les oficines del diari o bé al quiosc Sant Domènec

14.10.2015 | 08:04

Vol saber quant pesa? La bàscula intel·ligent Mx Onda que ofereix Regió7 als seus lectors i subscriptors a partir de dilluns, 19 d'octubre, no només li dirà si està dins del seu pes òptim, sinó que també calcula el percentatge d'aigua, el greix corporal, la massa muscular i la massa òssia. Totes aquestes dades indiquen l'estat nutricional de la persona considerant diversos factors: el pes, l'alçada, l'edat i el gènere. I, així, la balança Mx Onda també indica les calories necessàries que s'han de consumir al dia, amb la màxima precisió i sense haver de sortir de casa. Aquest aparell intel·ligent detecta fins i tot els canvis de pes més insignificants, que altres balançes domèstiques mecàniques, menys sensibles, no poden indicar. A més, incorpora una memòria per emmagatzemar les dades de fins a 12 usuaris i així poder efectuar el càlcul d'una manera còmoda i senzilla.
La bàscula intel·ligent Mx Onda costa 59 euros a preu de mercat. Regió7 l'ofereix per 24,90 euros als subscriptors i per 26,90 euros als lectors. L'aparell es pot adquirir a les oficines del diari a Manresa (Sant Antoni Maria Claret, 32) i al quiosc Sant Domènec de la Muralla Sant Domènec, 7, de la capital del Bages.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema