Amber Heard va presentar dilluns passat una demanda de divorci del seu marit, l'actor Johnny Depp, amb qui es va casar al febrer de l'any passat, segons ha informat la web TMZ, especialitzada en informació sobre famosos.

Heard va al·legar "diferències irreconciliables" en la demanda, on s'especifica que la separació va tenir lloc diumenge passat, just dos dies després de la mort de Betty Sue Palmer, la mare del cèlebre intèrpret. L'actor ha seguit fent vida normal aquests dies, ha actuat amb el seu grup Hollywood Vampires i ha acudit a esdeveniments de promoció de la seva nova pel·lícula, Alice Through the Looking Glass, d'estrena als Estats Units.

La presentació de la cinta va tenir lloc diumenge a Los Angeles, on Depp va fer broma sobre la seva edat i la possibilitat de tenir més fills. "És el segle XXI i hi ha diferents formes d'engendrar. Crec que els nadons se segueixen fent de la mateixa manera, amb la cigonya i tot això. Així que esperarem que vingui la cigonya", va dir en declaracions al portal I! News.

Depp, de 52 anys, i Heard, de 30, es van conèixer durant el rodatge de The Rum Diary (2011) i es van prometre el 2014. El protagonista Pirates of the Caribbean va mantenir prèviament una relació durant 13 anys amb Vanessa Paradis.