Després que la bellesa del pres nord-americà Jeremy Meeks revolucionés les xarxes socials, una jove reclusa s'ha sumat al grup dels que han estat batejats com els guapos de la presó amb una fotografia policial on sembla més una model que no pas una detinguda.

A la imatge de la seva fitxa policial, feta per oficials del comtat de Little Rock, a Arkansas (EUA), Sarah Seawright apareix amb un somriure dolç, perfectament pentinada i envoltada d'una llum que sembla d'estudi.

La imatge, publicada per mitjans locals, va activar les xarxes socials, i van començar a publicar-se altres imatges de la jove molt més suggeridores. Seawright va ser detinguda per faltar a una audiència judicial després de ser arrestada per conducció imprudent, però prèviament havia estat acusada de robatori, segrest i agressió, segons el canal KLRT.

Actualment està en llibertat, i presumeix, al seu perfil de Facebook, del nou estatus de trending topic de què gaudeix, la qual cosa l'ha portat a rebre missatges com "ets massa maca per a la presó", encara que, també, nombroses crítiques. No obstant això, ella es defensa amb contundència: "guardeu-vos el vostre odi. Vaig néixer per a això!".

El seu cas es produeix després que, el 2014, el californià Jeremy Meeks es convertís en el delinqüent considerat més atractiu, quan el departament de Policia de Stockton va publicar la foto del jove a la seva pàgina de Facebook.

Quan va sortir de la presó, al començament d'aquest any, Meeks va entrar en converses amb agències de models i, fins i tot, ha rebut propostes per fer pel·lícules, segons va assegurar el seu agent, Jim Jordan, al mitjà digital BuzzFeed.

També el 2014, la jove Alysa Suguro Bathrick va ser batejada com la delinqüent més bella dels Estats Units després de publicar a Twitter la fotografia de la seva fitxa policial, que es va convertir en un fenomen viral i va fer que rebés diverses proposicions de matrimoni i de feina com a model.

D'aquest grup, batejat a les xarxes com els guapos de la presó, també en formen part Meagan Simmons i Angela Coates, que van saltar a la fama després de mostrar-se dolces i glamuroses a les fotografies de la fitxa policial.