Més de 362 metres d'eslora, 66 de mànega, 72 metres d'altura -l'equivalent a un edifici de 20 pisos des de la línia de flotació-, un pes brut de 227.000 tones i una capacitat de fins a gairebé 9.000 persones, 6.410 de les quals poden ser passatgers i 2.300, membres de la tripulació. Són les xifres de vertigen del que és actualment el creuer més gran del món, l'Harmony of the Seas.

La companyia naviliera Royal Caribbean va escollir Barcelona com a port base dels creuers pel Mediterrani i, ahir, el "gegant" dels mars -gairebé acabat de sortir de les drassanes franceses on s'ha construït-, va arribar a la capital catalana. Amb 18 cobertes, entre els seus atractius la nau disposa del tobogan d'aigua més alt que es pot trobar en una nau, dos simuladors de surf o un parc natural interior amb més de 12.000 plantes. L'Harmony of the Seas farà fins l'octubre rutes de cinc i set nits pel Mediterrani i després navegarà pel Carib.

Després del pas, els dos últims anys, de les "germanes petites" de l'Harmony of the Seas -l'Oasis of the Seas i l'Allure of the Seas-, Royal Caribbean ha tornat a apostar per la capital catalana i l'ha convertida en l'única ciutat del món que ha estat port turnaround de les tres embarcacions més grans de la companyia. Responsables de la companyia van indicar que en les 22 rutes que farà la nau aquest estiu es transportaran uns 150.000 passatgers i, que l'impacte econòmic per a Barcelona serà d'uns 30 milions d'euros.