Londres és la destinació preferida dels espanyols per al pont de, desembre, amb el 12,83% de les reserves i una pernoctació mitjana de 4,1 nits, segons lastminute.com, que destaca que, entre les destinacions nacionals, la més reservada és Madrid, seguida de Tenerife, Barcelona i Gran Canària.

Segons les dades de les reserves que s'han efectuat fins aquest moment, sortir dimarts i tornar divendres és la combinació més barata per volar durant el pont. Per contra, tornar dissabte és l'opció més cara.

Les escapades a l'estranger s'imposen sobre els viatges domèstics, i Londres encapçala un any més la llista de ciutats que més espanyols rebran durant el pont de la Constitució, amb el 12,83% de les reserves i una permanència mitjana de 4,1 nits. A més, el canvi d'euros a lliures és més favorable aquest any per als que van a la capital britànica.

París s'ha convertit aquest any en la segona destinació més reservada per al pont del desembre, amb el 4,87% de les reserves i una permanència mitjana de 4,2 nits. Per la seva banda, la ciutat de Roma ocupa el tercer lloc de les destinacions favorites, amb el 4,02% de les reserves i una estada mitjana de 4,1 nits.

Els espanyols han aprofitat aquest any la ubicació dels festius per prolongar la seva escapada i viatjar més lluny, i Nova York s'ha situat com la quarta destinació més reservada, amb el 3,98% de les reserves i una estada mitjana de 6 nits. En cinquena posició se situa Madrid, que té el 3,46% de les reserves i una pernoctació mitjana de 4,4 nits.