Un nou accident es va produïr ahir a la nit quan una dona de nacionalitat russa de quaranta anys va ser atropellada per un Citroën Xsara, conduit per M.R. de 36 anys d'edat i veí de Manresa al voltant de les 21 hores a la carretera del Pont de Vilomara en la seva cruïlla amb el carrer Vallés.

Després de ser atesa en un primer moment al lloc dels fets, va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Aquesta és una rectificació de la noticia que donava a la senyora per morta, tal i com indicaven erròniament les primeres informacions policials.

Aquest no ha estat l'únic accident als carrers de la capital del Bages. Poc després de les 21.30 hores, dos vehicles es van veure implicats en una col·lisió lateral a la cruïlla entre el carrer Sant Cristòfol i la carretera de Vic. En l'accident entre un Ford Focus, conduït per R.G.S. de 31 anys i veí de Manresa, que va patir ferides de poca consideració i un Renault Scénic conduït per O.M.B., de 37 anys i veïna de Manresa. També van resultar implicats els ocupants T.M.F. de 59 anys i veïna de Sant Fruitós del Bages i M.M.B. d'un any i veïna de Callús.

Per últim i ja de matinada, poc abans de 2/4 de quatre es va produir un encalç al carrer Magnet, a l'altura de del número 36 entre un Rénault Megane conduït per M.F.G de 29 anys, veïna de Sant Joan de Vilatorrada que va resultar il·lesa i el Citröen C3, conduït per S.S.P., de 29 anys i veí de Manresa que va patir ferides. En el seu vehicle també hi viatjaven M.A.M, de 23 anys i E.U.C. també de 23 anys, que van patir ferides.

El conductor del Renault Megane donar positiu penal amb 0,93 mg/l en aire aspirat en les proves d'alcoholèmia que se li van practicar.