No hi haurà dues processons de Setmana Santa a Manresa l'any que ve. Aquesta és la conclusió bàsica de l'organització del seguici un cop valorada la darrera edició, en què va ser notícia la gran distància que es va obrir entre el pas de Nostra Senyora de l'Esperança Macarena i la resta.

Joan Francesc Troyano, membre dels Armats de Manresa i president de la comissió organitzadora de la desfilada que se celebra anualment el Divendres Sant, ha explicat a aquest diari que encara és massa aviat per plantejar els canvis que s'introduiran, però en cap cas passaran per trencar la unitat del seguici i que hi hagi dues processons de Setmana Santa.

Troyano ha assegurat que, un cop valorada la darrera edició, queda clar que cap dels grups integrants del seguici vol una ruptura i es constata el seguiment multitudinari que va aconseguir la processó, fruit de l'esforç de centenars de persones que hi participen. Troyano ha afirmat que després de la trobada conjunta es duran a terme reunions bilaterals amb cadascun dels grups participants per recollir informació i plantejar alternatives operatives per millorar la propera edició.