El degoter de residències de monges de Manresa que canvien de mans no s'atura (vegeu el text de sota). La darrera és la de les serventes del Sagrat Cor de Jesús, al número 6 del carrer del Joc de la Pilota, que han cedit l'ús de l'espai a Càritas Arxiprestal de Manresa.

La cessió de la residència a Càritas ja s'ha signat i se n'ha informat en assemblea però caldrà deixar una mica de temps a l'entitat que dirigeix l'arquitecte Jaume Espinal per tal que concreti els projectes que hi portaran a terme. El que no hi faran és una residència, segons ha pogut saber aquest diari de fonts ben informades. En total, l'edifici consta de 90 places.

A dia d'avui a la residència del carrer del Joc de la Pilota, el que va de la plaça d'Europa a la plaça dels Drets, en ple Barri Antic, hi viuen quatre monges, que seran reallotjades a Vic. A partir d'aleshores Càritas ja podrà ocupar l'immoble i destinar-lo als projectes que cregui convenients durant deu anys, que és el temps pel qual s'ha signat la cessió d'ús, pacte que s'ha fet amb la superiora de Vic de les serventes del Sagrat Cor de Jesús.