Els alumnes d´educació infantil de l´escola Valldaura de Manresa s´han convertit al llarg d´aquest tercer trimestre ens tots uns artistes d´art contemporani.

A través de la maleta Expressart, una maleta amb petits i diferents objectes de la vida quotidiana, cada classe n´ha escollit un per tal de fer-ne un treball artístic. Un treball on han pogut comprovar que l´art no només es veu en els papers pintats, sinó que depèn molt de la inspiració, les emocions, els sentiments i la imaginació de l´artista en el moment de la creació.

El projecte ha inclòs una visita al museu del MACBA (Museu d´Art Contemporani de Barcelona) on els alumnes van podem comprovar com grans artistes també han utilitzat alguns dels objectes quotidians amb els que ells també han fet art: cadires, pilotes, miralls, ampolles i d´altres

Per a concloure el projecte, aquest divendres 5 de juny, a les 4 de la tarda, l´escola es convertirà en un petit museu on els assistents podran escoltar les explicacions dels petits artistes i podran veure les seves obres d´art.