Les obres que s'estan executant al camí de l'Agulla, al tram que va des de la rotonda fins al berenador, han de solucionar els greus problemes de circulació que hi havia per culpa dels forats. A final d'aquesta setmana s'han d'enllestir els treballs que configuraran un espai per on els vianants puguin transitar i zones específiques per a l'estacionament de vehicles.

Amb els treballs que s'hi estan portant a terme es pretén reordenar l'espai i canviar la cara d'aquesta via, que fins ara presentava un estat de deixadesa que fins i tot el feia perillós. "És una actuació molt necessària perquè és un vial cada cop més transitat per on passen turismes i vianants", explica l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Tot el tram que hi ha al lateral que toca al parc de l'Agulla -on hi ha la filera d'arbres- s'està habilitant perquè hi puguin passar els vianants, que fins ara havien de caminar desordenadament juntament amb els cotxes. També hi ha trams pintats de colors molt cridaners amb relleu rugós perquè els cotxes disminueixin la velocitat i que serveixen perquè els vianants puguin passar d'una banda a l'altra del vial. També es pintaran unes línies divisòries al mig per marcar els diferents sentits de la marxa.