Sant Ignasi va entrar a Manresa el 1522 per un camí medieval que es troba entre la carretera d'accés al barri de la Guia i la torre de Santa Caterina. Molt malmès pel pas dels anys, l'Ajuntament de Manresa ha invertit 30.000 euros a millorar uns 600 metres quadrats d'aquest tram del Camí Ignasià que també forma part de l'Anella Verda de la ciutat.

L'actuació realitzada en aquest tram del camí de Santa Caterina ha pretès remarcar i diferenciar la pavimentació nova de la històrica. S'ha recuperat força superfície d'empedrat històric ja que molta estava sota una capa de terra o de formigó.

L'actuació també ha inclòs l'execució de dues bancades on seure situades en punts amb vistes sobre la façana monumental de la ciutat. En el recorregut del camí s'ha col·locat senyalització.

El resultat dels treballs realitzats va ser presentat ahir al matí pel regidor d'Espai Urbà i Entorn Natural de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, que va explicar que es tracta d'una intervenció que "millora un camí històric situat a la porta d'entrada a la ciutat de Manresa en un tram del Camí Ignasià i de l'Anella Verda de Manresa".