Encara no ha començat l'obra, però el que és segur és que pel dia 30 d'octubre ha d'estar acabada la primera fase de les tres en què s'ha dividit la intervenció per cons-truir la plaça dedicada al metge Simeó Selga i Ubach.

La data límit la marquen les condicions de la subvenció concedida per la Diputació de Barcelona per tal de tenir la primera part de l'obra executada i amb la despesa justificada.

El total de l'obra que posarà en comunicació el passeig de Pere III i el carrer de Carrasco i Formiguera costarà 652.000 euros, i es farà en tres fases.

La primera, d'imminent execució, de 257.000 euros, té per àmbit la part est de la plaça amb tots els seus elements, a excepció dels jocs de fitness i de les pèrgoles.

La segona fase, de 332.000 euros, modelarà l'àmbit oest de la plaça, a banda de disposar de les esmentades pèrgoles i jocs de fitness. Finalment, la tercera fase, de 63.000 euros, comprèn els treballs de trasllat de la xurreria.

La superfície total de l'àmbit d'intervenció és de 2.017 metres quadrats.

El regidor d'Espai Urbà i Entorn Natural, Jordi Serracanta, ha explicat que per a la primera fase ja hi ha el finançament consignat, que subvenciona la Diputació de Barcelona, i forma part del pressupost del 2015 de l'Ajuntament de Manresa.