La posada en marxa ja a la pràctica del projecte universitari de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya coincidirà a Manresa amb l'estrena de l'edifici de la FUB2. És el que fins ara ocupava el Centre Tecnològic de Manresa, el CTM, just al davant de l'edifici mare de la Fundació Universitària. S'hi ubicaran els nous estudis del cicle de grau superior de pròtesis dentals, mecànic dentista, en el marc del que la FUB ha batejat com a Campus Professional UManresa.

Els cicles superiors són un dels camps a recórrer per la FUB, segons l'adjunta a la direcció general, Imma Ubiergo. "Ens agradaria créixer en aquest àmbit, però a poc a poc, pensant-ho molt bé perquè per a nosaltres és un món desconegut". La premissa és que els cicles formatius que faci la FUB no s'imparteixin ja al territori, o bé "establir aliances que puguin ser beneficioses per a tothom". Per a Ubiergo, el que és clar és que seran de "qualitat. El fet que es faci en un entorn universitari li dóna prestigi".

La FUB invertirà mig milió d'euros per reconvertir el Centre Tecnològic en un centre d'ensenyament. Actualment es pot veure moviment d'obres al que era l'aparcament del CTM. A més a més s'han construït unes escales des de l'avinguda Universitària de forma que guanya un accés directe. També s'eliminaran les tanques que hi havia al voltant i s'urbanitzarà l'entorn per donar continuïtat al Campus Manresa. En una mateixa àrea hi haurà l'edifici mare de la FUB, la Clínica Universitària, la residència d'estudiants, la biblioteca del Campus i l'edifici de la FUB 2. Més enllà hi ha la Universitat Politècnica a Manresa.

A més més del cicle de pròtesis dentals, també hi haurà un espai per als estudis d'educació infantil. La resta es reservarà per a futures activitats acadèmiques.