La popular monja manresana sor Lucía Caram va tenir divendres un aparatós accident de trànsit a Barcelona, tal com ella mateixa va explicar a Twitter. "Hem salvat la vida de miracle. Gràcies als que ens han ajudat", va piular la religiosa, que no es va fer ferides greus. El més mal parat va ser el cotxe. "El Micra D.E.P", va afegir.

Ahir al matí, en declaracions a Regió7, sor Lucía -que es trobava camí de nou cap a Barcelona, però sense conduir- explicava que ella i la seva acompanyant, que estava embarassada, es troben bé de salut, encara que puntualitzava que "ara estan començant a sortir els cops". La monja va explicar que a l'Hospital del Mar, on va ser traslladades, "ens van dir que tot estava bé".

L'accident va tenir lloc divendres cap a 2/4 de 12 del migdia, entre la sortida 22 i 23 de la Ronda Litoral de Barcelona, quan, segons explica sor Lucía, "un camió se'ns va tirar a sobre. Suposo que no ens va veure perquè el meu cotxe és molt petit, i després un cotxe va xocar amb nosaltres".