Creuar a peu la vorera del costat de l'entrada al pàrquing de l'estació d'autobusos pot ser, en funció del dia i l'hora, una autèntica quimera. Actualment aquest espai sol estar ple de motocicletes aparcades que dificulten el pas dels vianants.

Es dóna la circumstància que la circulació a peu per la zona ja és complicada atès que aquest espai públic és utilitzat, des de fa anys, com a aparcament privat dels treballadors de l'empresa Castellà SL, que és l'encarregada de gestionar aquest equipament.

La suma dels dos factors dóna lloc a la paradoxa que una zona pública de trànsit per als vianants s'hagi convertit en tot el contrari: un espai d'ús restringit i que acostuma a estar atapeït de vehicles, de dues o de quatre rodes.

Aquest problema, però, ve de lluny. Més concretament, quan es van dur a terme els treballs de millora de l'entorn de l'estació, la vorera que queda just a sota la coberta que dóna a la carretera de Santpedor va començar a ser utilitzada com a aparcament pels treballadors de l'empresa que controla l'entorn de l'estació.

Malgrat les queixes de veïns i de part dels passatgers que utilitzen l'estació i el ressò que va tenir aquesta situació, l'únic canvi que s'hi ha produït va ser quan els responsables de l'equipament van delimitar amb una cadena l'espai on es podien deixar els vehicles.