L'Ajuntament de Manresa i l'Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família han signat avui un conveni pel qual el consistori renova la cessió d'ús d'un local de 344 m2, situat al carrer Penedès, a l´entitat veïnal, per tal que l'associació el continuï utilitzant com a local social i portant-hi a terme activitats assistencials culturals i socials pròpies de l´entitat.

El local és propietat de la Fundació Catalunya La Pedrera, que el va cedir fa quatre anys a l'Ajuntament de Manresa, que al seu torn va signar una cessió d'ús a l´associació de veïns per quatre anys. Ara, la Junta del Govern Local de l'Ajuntament de Manresa ha prorrogat aquesta cessió per un període de quatre anys més, que finalitzarà el novembre de 2019.

La finalitat d'aquesta cessió és facilitar el treball del teixit associatiu de la ciutat i, per aquest motiu l'Ajuntament té interès que a l'esmentat local s'hi segueixin desenvolupant activitats assistencials, culturals i socials, entre les quals hi ha les destinades a la gent gran que actualment ja hi tenen lloc.