El regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, ha mantingut contactes amb l'Agència d'Habitatge de la Generalitat i amb la Diputació de Barcelona per sumar esforços amb aquestes administracions i continuar impulsant la política d'habit atge del govern municipal.

La trobada amb el director de l'Agència d'Habitatge de Catalunya, Jaume Forn, s'ha centrat en la necessitat de portar a terme el desplegament de la Llei de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica, amb l'objectiu d'evitar els efectes dels desnonaments i garantir l'accés a l'habitatge.

Llobet també s'ha entrevistat amb el diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, per compartir el procés de redacció del Pla Local d'Habitatge, que té l'assessorament i la direcció tècnica de la Diputació.

Li ha plantejat la necessitat de trobar fórmules per obtenir finançament per impulsar les polítiques d'habitatge i adequar pisos per destinar-los a lloguer social, ampliar les actuacions de masoveria urbana i establir acords amb propietaris de pisos desocupats.