El manresà Antoni Llobet serà Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat en el nou Govern presidit per Carles Puigdemont, segons ha pogut saber Regió7.

Llobet va ser director general de centres públics de la Generalitat durant la passada legislatura i ara fa un pas més situant-se com a número 2 de la conselleria d'Ensenyament comandada per Meritxell Ruiz.

Llobet no deixarà el govern de l'Ajuntament de Manresa però sí sembla que haurà de modular la seva dedicació, ja que actualment és portaveu del govern i regidor d'Ensenyament, Universitats i Habitatge.

Llobet va ser el passat mandat el primer i únic director general que la Catalunya Central tenia a l'executiu català. El Govern el va nomenar el 27 d'agost 2013, en la primera reunió després de vacances i es va incorporar de forma immediata.

Entre les tasques que va assumir hi ha les de dirigir, coordinar i supervisar el règim administratiu i econòmic dels centres d'ensenyament públics, així com programar la construcció de nous equipaments educatius. També era responsabilitat seva coordinar el manteniment dels centres.

Respecte al fet de ser el primer i únic alt càrrec del Govern català de les comarques centrals, Llobet va assegurar en aquell moment que era «bo que una persona de la ciutat de Manresa pugui participar en aquests àmbits de decisió de l'administració». Va afegir que «no em prenc la tasca com un ciutadà de Manresa aïlladament, sinó que també és una manera de donar valor a la feina que es fa al govern de Manresa».