Queda força dissimulat i fins i tot es podria dir que costa accedir-hi, però la realitat és que a només 126 metres en línia recta del carrer d´Àngel Guimerà -i a 175 metres caminant-, a la falda del Puigterrà, Manresa amaga un cau de brutícia i de deixadesa. És l´ovella negra del centre de la ciutat. Es tracta d´un tram d´uns 40 metres del carrer de Bonsuccés, un vial que connecta directament amb el transitat Sant Joan Baptista de La Salle. A aquest espai que no ha vist mai una gota de quitrà s´hi suma la presència d´un solar envaït pels grafits, just al costat.

El tram decrèpit del Bonsuccés va del carrer del Sol al de l´Era Firmat i no està ni asfaltat. Aquests prop de 40 metres de camí polsegós, tallat al pas de vehicles, s´inicien al carrer del Sol, on el vianant pot veure com el paviment dóna pas a la grava, la pols i la brutícia. El terra és completament irregular, amb sorra i pedres de mida considerable, i amb uns notoris forats que s´han convertit, amb el pas del temps, en cendrers improvisats. Les parets, a joc, estan empastifades -grafits i aigua que es filtra de les canonades-, i el vianant passa carrer avall, perplex, fins que topa amb una tanca metàl·lica, que prohibeix el pas a vehicles. Un mur a mà esquerra, al seu torn, tapa les vergonyes d´un solar en desús. A partir d´aquí el sòl empolsegat deixa pas a unes llambordes fins que s´arriba a l´encreuament amb el carrer de l´Era Firmat, asfaltat i obert al trànsit de vehicles. Només uns metres més enllà, ja hi ha els Esquilets.

El carrer que porta a aquest vial deplorable és el del Sol, que, malgrat que està asfaltat, és un altre clar exemple de com la deixadesa s´acumula també al rovell de l´ou de Manresa. Per un extrem, el vial connecta amb la carretera de Vic, i per l´altre queda tallat al trànsit rodat. A partir d´aquí el vianant topa amb l´entrada d´una casa, i si la voreja per la banda esquerra arriba a un solar que conjunta a la perfecció amb el sorrenc Bonsuccés: troba un solar en total abandó, ple de grafits i que s´ha convertit en un pipican.