El Partit Popular farà gestions al Parlament per sol·licitar al Govern que construeixi l'edifici de l'escola Valldaura de Manresa. Actualment les classes es fan en cargoleres, fet que "no és de rebut", va assegurar ahir el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Popular, Santi Rodríguez. Ahir va ser a Manresa per reunir-se amb dirigents populars locals i comarcals i repassar temes pendents.

A més a més de l'escola Valldaura, Rodríguez va anunciar, també, que demanarà al Govern català que l'estudi per desdoblar la C-55 no s'abandoni. Segons la seva opinió, la carretera és una "ratera", ja que no hi ha vorera d'emergència i, per tant, poc marge de maniobra "en el cas que hi hagi un accident o s'avariï un vehicle".

Rodríguez va afirmar, igualment, que les mesures compensatòries a l'autopista C-16 "són insuficients". En aquest sentit va demanar al conseller de Territori, Josep Rull, que amb la C-16 sigui "igual de valent que quan demana a l'Estat l'alliberament del peatge de la A-2 i la A-7 per resoldre problemes similars".