La imatge pública de la dona és l'eix central dels actes que organitzen a Manresa l'Ajuntament i el Consell Municipal de la Dona. Hi haurà activitats com teatre, música, concursos, xerrades i exposicions. Tots amb voluntat de denunciar tractaments sexistes i sensibilitzar de la necessitat de transmetre una imatge de la dona lliure d'estereotips i discriminacions.

L'acte institucional de la campanya se celebrarà el dia 8 al saló de plens de l'ajuntament, on es pronunciarà la xerrada "Les dones als mitjans de comunicació", a càrrec de Drac Màgic. Al mateix acte es lliuraran els premis del concurs de publicitat no sexista adreçat a alumnes de secundària. Aquests treballs es podran veure a la biblioteca del Casino.

Divendres hi haurà la taula rodona "Sexisme als mitjans de comunicació" amb periodistes de la ciutat. Hi intervindran Anna Vilajosana, Montserrat Xixons, Pere Fontanals i Mireria Sueros. Es farà a les 7 del vespre a la sala d'actes de l'institut Lluís de Peguera. El mateix divendres a les 9 del vespre al Kursaal es representarà l'espectacle Només són dones, un muntatge de dansa, música i interpretació que parla de les dones durant la guerra civil.