El Gremi d´Hoteleria i Turisme del Bages i el Banc de Sang i Teixits de Manresa col·laboren per impulsar la donació de sang a Manresa. Totes les persones que donin sang a la Fundació Althaia-Hospital Sant Joan de Déu entre el dimecres dia 1 de juny i el divendres dia 10 de juny rebran com a reconeixement un val per bescanviar per una tapa i una beguda en un dels 27 establiments participants en la campanya «De tapes per Manresa», que es porta a terme entre el 12 de maig i el 12 de juny a la capital del Bages.

Aquesta és la primera vegada que els donants de Manresa poden participar en aquesta activitat gastronòmica que ja fa uns anys que es celebra a la capital del Bages, cada vegada amb més èxit.

Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques: ser major d'edat, pesar 50 quilos o més i, en cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú.

La seu del Banc de Sang i Teixits a Sant Joan de Déu (abans d'entrar a les consultes externes des del carrer) obre d'11 del matí a 3 de la tarda i de 4 de la tarda a 8 del vespre.