El ministre de Defensa en funcions, Pedro Morenés, ha fet lliurament del premi Trajectòria de l'Associació de Periodistes de Defensa al manresà Jordi Marsal, diputat al Congrés durant 25 anys (1982-2007) i actualment adjunt al director del Centre Superior d'Estudis de la Defensa Nacional (Ceseden).

Marsal ha explicat amb bon humor a Regió7 que "és d'agrair rebre un reconeixement en un àmbit on el que sovinteja és rebre garrotades".

L'expert en defensa manresà ha destacat que es tractés d'un guardó lliurat pels periodistes que es dediquen a tractar temes de defensa, després de tres dècades de dedicació ininterrompuda a aquest camp.

Abans del lliurament del guardó es va projectar un muntatge amb imatges d'intervencions de Marsal al Congrés dels Diputats i declaracions als mitjans de comunicació.

L'acte es va celebrar a la Fundación Olivar del Castillo, al centre de Madrid, i hi van assistir, a banda del ministre de Defensa en funcions, Pedro Morenés, els caps dels exèrcits i de l'armada, entre altres autoritats civils i militars.