El projecte Xup Riera Viva, que treballa per la promoció sostenible de la riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, organitza, dissabte al matí, una nova activitat de sensibilització ambiental.

En aquesta ocasió, l'objectiu és netejar l'entorn de la riera i fer la inspecció físico-química i biològica de l'estat de l'aigua de la riera.

El punt de trobada erà davant el local social de l'Associació de Veïns del Xup (als locals comercials del barri). A 2/4 de 10 es farà la neteja de l'entorn de la riera; a les 11 hi ha esmorzar popular (gratuït), a 2/4 de 12 inspecció de l'estat de l'aigua de la riera i a la 1 fi de la jornada. Tot i que es tracta d'una iniciativa oberta i gratuïta, per motius organitzatius es recomana la inscripció a www.xuprieraviva.cat, al local de l'Associació de Veïns del Xup i al 93 875 47 05.

És una activitat organitzada per Xup Riera Viva, formada per l'AV del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L'Arada. Així mateix, té la col·laboració de l'Ajuntament en el marc del foment de l'Anella Verda.