Prorrogada per a tres mesos la concessió del mercat de Puigmercadal

L'Ajuntament informa que aquest mes de juliol publicarà el plec de clàusules per posar a concurs la nova concessió

01.07.2016 | 17:52
Una parada del mercat manresà
Una parada del mercat manresà

La concessió administrativa per a la gestió del mercat de Puigmercadal, a càrrec de l´empresa Mercat Puigmercadal SL, s´acaba demà, dia 30 de juny. L'Ajuntament ha informat que, tal com permetia el contracte, aquesta concessió es prorrogarà per un període de tres mesos. Mentrestant, es publicarà el plec de clàusules per a la nova concessió, al llarg d´aquest mes de juliol, amb l´objectiu que l´adjudicació es pugui dur a terme passat l´estiu i el titular de la nova concessió administrativa pugui començar a treballar el quart trimestre.

Els darrers mesos, l´Ajuntament ha dut a terme un estudi de per tal d´estudiar els costos dels diversos models de gestió, d´acord amb el compromís contret en el Ple Municipal de febrer. Mentrestant, ha preparat el plec de clàusules de la propera concessió administrativa, que previsiblement la Junta de Govern aprovarà al llarg d´aquest mes de juliol, amb l´objectiu que es pugui adjudicar el setembre i posar-se en marxa l´últim trimestre de l´any.

Al llarg dels darrers mesos s´han mantingut converses amb els actuals concessionaris i també s´ha sondejat altres empreses del sector que tindrien interès a optar a la gestió del mercat, tot plegat amb l´assessorament de la Diputació de Barcelona. L´equip de govern continua apostant pel mercat i té la intenció de trobar el millor model de gestió possible i de fer les millores necessàries (horaris, serveis, etc) per tal de revitalitzar-ne el funcionament.

Paral·lelament, l´Ajuntament porta a terme el pla d´inversions previst per al mercat de Puigmercadal. Dins el pressupost municipal d´aquest 2016 hi ha una partida de 110.000 euros destinada a reformes al mercat, que s´afegeixen a les que es van fer l´any 2015, que van consistir sobretot en la renovació de l´enllumenat interior.

Fins ara, aquest 2016 s´ha dut a terme la reparació de l´ascensor, la reparació de paviment a la zona de peixateries i repintat general del paviment i properament es farà l´adequació dels serveis públics de la planta altell. Altres treballs previstos són el pintat exterior de façanes, porxos, zones de portes d´accés i moll, la neteja de pintades en parets d´obra vista, i la millora d´enllumenat de la rampa d´accés a la planta soterrani, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

La nova actuació consisteix en la rehabilitació de les façanes interiors del claustre. Avui s'ha...

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

Empreses dedicades a l'aïllament de les cases s'afegeixen al boom de la biomassa a l'Ecoviure

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

L'activitat s'incloïa en la fira i en la Manresa Solidària

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema