Quin Passeig ja té a punt la seva proposta d'activitats infantils els dimarts amb la implicació d'entitats de la ciutat per tal d'oferir als nens i nenes un espai d'oci, educació i diversió en una de les zones més emblemàtiques de Manresa com és el Passeig.

Els tallers tindran lloc cada dimarts, a les 6 de la tarda, a la terrassa del bar Plaça i seran gratuïts, tot i que cal inscriure-s'hi enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Aquest dimarts va tenir lloc la primera activitat, que va anar a càrrec de Parc de la Sèquia i va consistir a plantar llavors d'alfàbrega o julivert en una torreta que els nens prèviament havien pintat i decorat. Amb la planta, se'ls va donar una fitxa explicant com cuidar-la i receptes per cuinar amb aquestes herbes aromàtiques.

Pastateca serà l'encarregada del taller del 12 de juliol, en què els nens i nenes podran treballar la seva pròpia pasta fresca i endur-se-la a casa.

El 19 de juliol ILA School oferirà una classe d'anglès a l'aire lliure per a nens i nenes de qualsevol nivell, a partir d'una proposta molt lúdica amb globus i dibuixos amb què els nens aprendran conceptes en anglès relacionats amb l'estiu i les vacances.

El darrer dels tallers, el dia 26 de juliol, l'oferirà Pintures Sagrada Família i consistirà a fer figures amb jumping clay, una argila a la qual els petits poden donar forma fàcilment. El reconegut il·lustrador Juan Ramon Domingo és qui conduirà el taller.