La gent que participa al correfoc cada vegada hi va més ben preparada. Aquesta és l'explicació que dóna Protecció Civil a la disminució dels casos atesos la nit de dilluns a dimarts en comparació d'edicions anteriors. L'any passat en van ser 54. Enguany, 48. El 2014 en van ser 75 i el 2013, 55.

Com és habitual, aquesta vegada també van ser incidències menors (cremades i contusions). A l'hospital de campanya, a la plaça d'Europa, van atendre 17 persones; 11 a les ambulàncies que cobrien el recorregut, i 20 per part del personal que anava a peu. Es va extraviar una nena que es va poder tornar de seguida als seus pares. Al ball del correfoc hi va haver dues atencions més i, a la Muralla, sense que tingués relació amb la festa i quan les ambulàncies estaven a punt de marxar, l'atenció a una persona que va tenir un atac d'angoixa i van portar a l'hospital.

Les fonts de Protecció Civil comenten que, en comparació, hi va haver molts més casos, també per afectacions menors, a la moscada infantil, on la gent es relaxa més, que al correfoc. En concret, 22.