El barri de Viladordis de Manresa celebrarà aquest cap de setmana i dilluns la festa major. Ho farà amb la mirada fixada en el 2022, en la celebració dels 500 anys de l'arribada de sant Ignasi a Manresa i, lligat amb això, en la necessària restauració (ja explicada per aquest diari, vegeu edició del 26 de juliol passat) de la Casa de l'Ermità, del segle XIV, que amb l'església i el cementiri municipal és el conjunt que formava el santuari en l'època que sant Ignasi hi va anar.

L'objectiu de la parròquia és replantejar un projecte de restauració que es va fer fa uns anys de la Casa de l'Ermità i trobar ajudes per tirar-lo endavant tot i que sigui per fases. De moment, la que ja està a punt de començar és la de la façana est de la rectoria.

L'inici de la festa major el marcarà, aquest dissabte a les 7 de la tarda, un repic de campanes. També dissabte, a les 6 de la tarda, hi haurà tallers per als infants a càrrec de Hans Bösch. A les 9 del vespre es farà una botifarrada, i a les 10, ball amb entrada gratuïta amb Raül (es recomana reservar taula). Diumenge, a la 1 del migdia, tindrà lloc un concert de festa major amb el grup Marginats de l'Error i un vermut popular.