L’autobús urbà gratuït que va funcionar a Manresa el dia de Sant Jordi va transportar 3.604 persones més del que és habitual un diumenge d’abril, quan té una mitjana de 779 usuaris. En total, diumenge van ser 4.383 les persones que van fer algun viatge.

Els busos es van omplir especialment a les hores punta. No va ser necessari activar cap vehicle addicional tal i com s’havia previst si hi havia una demanda que desbordés les previsions.

Les línies més utilitzades van ser la 1, la de la Balconada, amb 1.558 viatgers al llarg del dia, i la 2, la de la Parada, amb 1.555. Aquestes dues línies no funcionen habitualment els dies festius, i per Sant Jordi van oferir un servei extraordinari amb freqüències de pas cada 20 minuts. Les altres línies, les habituals dels festius, sí que van funcionar. La 6 va tenir 327 viatgers; la 7, 342, i la perimetral, 601.

El servei de bus gratuït va funcionar ininterrompudament de les 8 del matí a les 10 del vespre.

L’Ajuntament de Manresa ha valorat positivament l’experiència. És el segon any que es posa en pràctica. El dispositiu de mobilitat també va incloure el tancament al trànsit dels passos de vianants de les andanes del Pere III amb plaça Espanya, de forma que des del primer tram del Passeig fins el tercer va ser pas exclusiu de vianants.