La Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) va recuperar dissabte la Fira d'Entitats Veïnals (Veïnàlia), que no se celebrava des del 2006, i ho va fer amb un èxit de participació, tot i que es va haver de lamentar la caiguda fortuïta del president de la Mion, Juan José Porcel, que va haver de ser traslladat a l'hospital amb contusions a l'esquena.

La caiguda es va produir durant l'acte que es va fer al migdia, a la plaça de Sant Domènec, per homenatjar tots els expresidents de la FAVM pel seu treball al capdavant de l'entitat. En el moment que Porcel pujava a l'escenari, l'escala d'accés es va desprendre, i això el va fer caure i ocasionar-li les contusions. A causa d'aquest incident, es va suspendre la cantada de corals que hi havia prevista en l'acte.

A banda d'això, la resta de la jornada va transcórrer amb normalitat i sense incidències, i la participació va ser molt notòria, tant en els actes del matí com en la seva represa, a la tarda. A més, tindran continuïtat amb l'exposició Veïnàlia, de treballs i fotografies, que es podrà veure, des de dimarts i fins al diumenge, a l'espai Plana de l'Om, de 6 de la tarda a 9 del vespre.