La CUP defensarà al ple d'avui de l'Ajuntament de Manresa una moció amb la qual demana revisar la seguretat dels parcs infantils de la ciutat després que s'ha hagut de clausurar un dels jocs de la plaça d'Espanya després que Regió7 denunciés el perill que representava per als infants. El PSC se suma a la moció i reclama l'estudi que el govern va dir que té sobre l'estat dels parcs.

El PSC recorda que en el ple municipal del mes de maig no va prosperar una proposició socialista sobre la millora de parcs infantils de la ciutat, amb els vots contraris dels grups d'ERC i CDC.

La CUP presenta dues mocions més. Una recull la proposta d'Arran perquè l'Ajuntament construeixi «una piscina municipal d'estiu, a l'aire lliure, o l'ampliació de les existents, adequada a la mida de la ciutat i gestionada de forma pública». La moció és una de les accions de la campanya A l'estiu volem aigua! Piscines públiques per a les classes populars, que l'organització de joves de l'Esquerra Independentista està portant a terme aquest estiu.

Arran creu que a Manresa hi cal una piscina d'estiu similar a les de la comarca, ja que les habitants de Manresa només disposen d'una piscina municipal d'estiu molt petita, cara (entrada de 6 a 7 euros per dia) i que, a més a més, també té la funció de piscina esportiva, amb les molèsties que comporta barrejar ambdues activitats per a l'usuari.

L'altra moció demana que l'Ajuntament no accepti el patrocini de cap empresa dedicada a la fabricació de components o tecnologies per a l'armament, i que no faciliti a cap empresa dedicada a l'armament l'espai públic ni cap espai municipal de la ciutat.