Han començat els treballs de repintat anual de les places de zona blava de la ciutat, així com la pintura de les noves zones d'ampliació de l'estacionament de rotació

que entrarà en vigor a finals de setembre.

A partir del 18 de setembre començaran a funcionar les dues noves tarifes: la blava (la primera corona, més propera al centre) que passarà d'un cost actual d'1,90 euros l'hora a 1,70 euros l'hora; i la tarifa taronja (segona corona) que tindrà una tarifa reduïda d'1,50 euros l'hora.

Atès que la pintura de totes les places de rotació serà blava, per tal de diferenciar les dues zones tarifàries es pintarà la indicació «tiquet» al costat de l'estacionament del vehicle, que serà de color blau a les zones de la tarifa blava i de color taronja a les zones de la tarifa taronja.

La senyalització vertical, així com els vinils informatius dels parquímetres també es faran amb aquests dos colors, per indicar la tarifa corresponent.

Com a novetat, els parquímetres disposaran d'un servei moneder, amb l'objectiu que es pugui reservar el valor econòmic del temps no emprat per a un altre estacionament.

Aquests treballs inclouen la reordenació de les zones d'estacionament de motocicletes del passeig Pere III, entre Crist Rei i Bonavista, per establir una distribució més homogènia, en funció de les necessitats analitzades, i també amb l'objectiu de millorar la visibilitat dels passos de vianants.

En conseqüència, també es redistribuiran les places de zona blava i les càrregues i descàrregues d'aquest àmbit.