Universitaris de la FUB i la UPC a Manresa han organitzat per a avui la Gran Festa Universitària de la Catalunya Central. La festa, que es durà a terme a Silenci Manresa, portarà a la capital del Bages estudiants de tota la comarca, d'Osona, de l'Anoia, de Barcelona i de diferents ciutats del Vallès.

Per tal de fomentar l'ús responsable i de qualitat de l'oci nocturn, Silenci Manresa posarà a disposició dels estudiants un autobús gratuït que cada 20 minuts recorrerà diferents punts de la ciutat per evitar que hagin d'agafar el seu vehicle. El recorregut de l'autobús començarà a plaça Espanya, passarà per la zona universitària i arribarà fins a la sala.

Segons els mateixos estudiants, el Set de Festa -així és com s'anomena aquesta trobada universitària- permet fomentar l'oci universitari a la ciutat. Alhora, des de la comissió organitzativa de la trobada, han volgut agrair a Silenci Manresa que posi a la disposició dels estudiants l'esmentat servei d'autobús gratuït, que consideren una mesura molt encertada.

Els joves que vulguin, poden comprar la seva entrada per 12 euros, que inclou una consumició, a les oficines de Silenci Manresa, a les oficines del teatre Kursaal i per internet a www.silencimanresa.com. El mateix dia, en cas de disponibilitat, es podran adquirir a les taquilles de la sala a partir de les 12 de la nit a un preu de 15 euros.

La d'avui és la catorzena edició d´aquesta Gran Festa Universitària de la Catalunya Central. Les altres edicions han estat tot un èxit, amb la participació de més de 1.500 estudiants arribats d´arreu de Catalunya. Per a demà dijous, els organitzadors de la festa, ja han assegurat que tenen "moltes sorpreses preparades i que estan convençuts de que serà una nit inoblidable".