Comença la darrera fase de les obres a la Bonavista, que tindrà una durada aproximada de dos mesos. Dimarts vinent, 9 de gener, arrencaran les obres d´urbanització corresponents a la tercera fase.

Els treballs se centraran sobretot a la zona del carrer Mn. Jacint Verdaguer situat entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Bisbe Comas, tram que quedar à tallat al trànsit. Igualment, s´executaran els treballs a les voreres més properes al passeig de Pere III, a la cantonada amb la carretera de Santpedor, i es completaran les de la cantonada amb la carretera de Vic. Finalment, es duran a terme els últims treballs de l´interior del parc situat al triangle entre la carretera de Vic, Mn. Jacint Verdaguer i carretera del Pont de Vilomara.

Per dur a terme aquestes obres, per una banda es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Mn. Jacint Verdaguer, entre carretera del Pont i carrer Bisbe Comas, i d´altra banda es mantindrà el tancament de carretera de Santpedor entre la plaça Bonavista i el carrer Sant Antoni M. Claret, en direcció plaça Mallorca. Els vehicles podran continuar circulant en sentit descendent, però ho faran pel carril que habitualment és de pujada (banda estació d´autobusos), perquè les obres se centraran al cantó oposat (banda Passeig).

Pel que fa a la rotonda, es manté la situació actual, amb un sol carril de circulació dels dos previstos quan finalitzi l´obra, ja que el carril exterior continua sent necessari per executar les voreres perimetrals.

D´altra banda, s´obrirà el trànsit de vehicles al carrer Bisbe Comas, des de la carretera de Vic, i el tram del carrer Mn. Jacint Verdaguer entre la carretera del Pont de Vilomara i la carretera de Vic.

Pel que fa als vianants, es mantindran els itineraris actuals (voreres i passos de vianants) a la carretera de Vic, la carretera de Santpedor, Passeig Pere III, Mn. Jacint Verdaguer i carretera del Pont de Vilomara. També s´habilitaran itineraris de vianants protegits i senyalitzats a la plaça Bonavista, des de carrer Bisbe Comas per accedir a les activitats comercials a l´interior de la zona d´obres (quiosc i botiga de mobles), i un itinerari per dins l'obra que connectarà els passos de vianants de carretera de Vic i carrer Mn. Jacint Verdaguer.

L´àrea de residus del carrer Mn. Jacint Verdaguer 29 es traslladarà al número 30-32 del mateix carrer, i la situada al xamfrà entre carretera Santpedor i Passeig Pere III, es traslladarà a la carretera Santpedor, 6-8.